Retourneren 

U kunt uw bestelling retourneren conform de procedure zoals beschreven op de pakbon: gratis retourneren ter attentie van ons antwoordnummer. Let op: het is niet mogelijk om uw pakket te retourneren in de winkel, dit kan uitsluitend via onze webshop. Heeft u vragen over afhalen in de winkel dan zijn wij u graag van dienst op 06-10924444.


Bezorgkosten

Wanneer u een bestelling plaatst betaalt u nu GEEN € 2,99 bezorgkosten bij bestellingen met een orderwaarde van € 25,-. Voor alle overige bestellingen geldt de standaard 2,99 bezorgkosten ongeacht het aantal of de grootte van de artikelen welke u bestelt.

Let op: de acceptgiro toeslag is op de bevestiging van uw bestelling bij de verzendkosten opgeteld (indien van toepassing). 


Groot speelgoed

Door hun grootte zijn er op sommige artikelen aparte voorwaarden van toepassing. Het gaat hier om grote artikelen voor buiten of binnen. (bv. zwembaden, trampolines, sjoelbak, etc.) Deze artikelen zijn zogenoemd "groot speelgoed". Vanwege hun omvang hebben zij een specifiek logistiek traject waardoor zij niet onder de standaard aflevervoorwaarden vallen.

Voor groot speelgoed gelden aparte richtlijnen en procedures op het gebied van bezorg indicatie en kosten retourzending. Deze afwijkende voorwaarden worden bij het product vermeld in o.a. het tabje "bezorg info"


Groot speelgoed is ingedeeld in 3 klassen

Klasse 2 
Bezorg indicatie: 2-3 werkdagen, bezorgkosten € 2,99, bezorgdienst pakketdienst PostNL, gratis retourzending.

Klasse 3 
Bezorg indicatie 3-5 werkdagen, bezorgkosten € 2,99, bezorgdienst Cargo PostNL, kosten retourzending € 2,99 en alleen op afspraak.

Klasse 4 
Bezorg indicatie 3-5 werkdagen, bezorgkosten € 2,99 bezorgdienst Cargo PostNL, kosten retourzending € 2,99 en alleen op afspraak.


Retourprocedure groot speelgoed 

In tegenstelling tot het retourneren van groot speelgoed uit Klasse 2 zijn er wel kosten verbonden aan het retourneren van groot speelgoed bezorgd door Cargo Post NL (Klasse 3 en 4). De retourkosten zijn gelijk aan de betreffende verzendkosten die bij het artikel vermeld staan.

Het retour ophalen van groot speelgoed uit Klasse 3 en 4 gebeurt uitsluitend op afspraak. Neem daarom altijd eerst contact op met de servicedesk om de ophaalafspraak te maken. Zorg ervoor dat de zending ingepakt staat op de afgesproken ophaaldatum.